Skip to content Skip to footer

INFORMACIÓ RELLEVANT

És requisit necessari per a l’adquisició dels productes que s’ofereixen en aquest lloc, que llegeixi i accepti els següents Termes i Condicions que es redacten a continuació. L’ús dels nostres serveis així com la compra dels nostres productes implicarà que has llegit i acceptat els Termes i Condicions d’Ús en el present document. Tots els productes que s’ofereixen a través de la nostra web podrien ser creats, cobrats, enviats o presentats per una tercera pàgina web i en aquest cas seran subjectes als seus propis termes i condicions. En alguns casos, per adquirir un producte, serà necessari el registre per part de l’usuari, amb ingrés de dades personal fidedignos i definició d’una contrasenya.

El usuari pot triar i canviar la clau per a l’accés a la gestió de la compte en qualsevol moment, en cas que s’hagi registrat i que sigui necessari per a la compra d’algun dels nostres productes. https://www.formatgeriaxarreiraeriablanca.com no assumeix la responsabilitat en cas de lliurar aquest clau a tercers.

Totes les compres i transaccions que es realitzen a través d’aquest lloc web, estan subjectes a un procés de confirmació i verificació, que podria incloure la verificació de l’estoc i la disponibilitat de producte, la validació de la forma de pagament, la validació de la factura (en cas d’existir) i el compliment de les condicions requerides pel mitjà de pagament seleccionat. En alguns casos es pot requerir una verificació per correu electrònic.

Els preus dels productes oferts en aquesta Botiga en línia només són vàlids per a les compres realitzades en aquesta web.

LLICÈNCIA

Formatgeria Xarcuteria Blanca a través del seu lloc web concedeix una llicència perquè els usuaris utilitzin els productes que són venuts en aquest lloc web d’acord als termes i condicions que es descriuen en aquest document.

ÚS NO AUTORITZAT

En cas que apliqui (per a venda de programari, templets, o un altre producte de disseny i programació) no pots col·locar un dels nostres productes, modificat o sense modificar, en un CD, lloc web o cap altre mitjà i oferir-los per la redistribució o la revenda de cap tipus.

PROPIETAT

No pot declarar propietat intel·lectual o exclusiva a cap dels nostres productes, modificat o sense modificar. Tots els productes són propietat dels proveïdors del contingut. En cas que no s’especifiqui el contrari, els nostres productes es proporcionen sense cap tipus de garantia, expressa o implícita. En cap aquesta companyia serà responsables de cap dany incloent, però no limitat a, danys directes, indirectes, especials, fortuïts o conseqüents o altres pèrdues resultants de l’ús o de la impossibilitat d’utilitzar els nostres productes.

POLÍTICA DE REEMBORSAMENT I GARANTIA

En el cas de productes que siguin mercaderies irrevocables no-tangibles, no realitzem reemborsaments després que s’enviï el producte, vostè té la responsabilitat d’entendre abans de comprar-lo. Li demanem que llegiu amb atenció abans de comprar-lo. Fem només excepcions amb aquesta regla quan la descripció no s’ajusta al producte. Hi ha alguns productes que poguessin tenir garantia i possibilitat de reemborsament però aquest serà especificat en comprar el producte. En aquests casos la garantia només cobrirà falles de fàbrica i només es farà efectiva quan el producte s’hagi fet servir correctament. La garantia no cobreix avaries o danys ocasionats per ús indegut. Els termes de la garantia estan associats a falles de fabricació i funcionament en condicions normals dels productes i només es faran efectius aquests termes si l’equip ha estat usat correctament. Això inclou:

– D’acord a les especificacions tècniques indicades per a cada producte. – En condicions ambientals d’acord amb les especificacions indicades pel fabricant. – En ús específic per a la funció amb què va ser dissenyat de fàbrica. – En condicions d’operació elèctriques d’acord amb les especificacions i toleràncies indicades.

COMPROVACIÓ ANTIFRAU

La compra del client pot ser ajornada per a la comprovació antifrau. També pot ser suspesa per més temps per a una investigació més rigorosa, per evitar transaccions fraudulentes.

PRIVACITAT

Aquest lloc web https://www.formatgeriaxarcuteriablanca.com garanteix que la informació personal que vostè envia compta amb la seguretat necessària. Les dades ingressats per usuari o en el cas de requerir una validació de les comandes no seran lliurats a tercers, llevat que hagi de ser revelada en compliment a una ordre judicial o requeriments legals.

La subscripció a butlletins de correus electrònics publicitaris és voluntària i podria ser seleccionada al moment de crear el seu compte.

Formatgeria Xarcuteria Blanca reserva els drets de canviar o de modificar aquests termes sense previ avís.