Skip to content Skip to footer

Serveis

nosaltres Serveis

productes

on estem

Serveis
Disposem de

Safates d'embotits

Tens un sopar o un dinar especial? Fas una trobada amb amics i els vols deixar bocabadats? Tens un esdeveniment especial i vols destacar? A Formatgeria Xarcuteria Blanca t’oferim un servei de creació de safates amb els nostres productes. Podem fer safates d’embotits, de formatges i/o mixtes. Tu tries, nosaltres t’ho preparem.

I si no saps quins productes poden quedar millor, no et preocupis. Nosaltres t’assessorem i t’ajudem a triar els productes perquè la teva safata sigui única.

servei de

Tall d'espatlles

T’agrada el pernil, però no et veus capaç de tallar-l’ho? A Formatgeria Xarcuteria Blanca t’oferim el servei de tall d’espatlles de pernil. Aquest servei és tant per a espatlles de pernil comprades a la nostra botiga com espatlles que ens porti el client.

El nostre personal expert tallarà el pernil i li traurà l’os. Te’l presentarem envasat i net, llest per a gaudir-lo.

Serveis tall
Serveis tall
Serveis parquing
Disposem de

Pàrquing gratuït

Si vens a comprar al Mercat de la Plaça de Cuba, a Formatgeria Xarcuteria Blanca disposem de tiquets de 30 minuts de descompte en el pàrquing del mercat per cada 15€ de compra a la nostra botiga.

Fes la teva

comanda via WhatsApp

A Formatgeria Xarcuteria Blanca t’oferim la possibilitat de realitzar la teva comanda via WhatsApp. És molt senzill, envia’ns un missatge amb la teva comanda i t’informarem de quan pots venir a recollir-la.

Productes serveis whatsapp