Skip to content Skip to footer

Declaració d’accessibilitat


Volem que tothom que visiti el web de Formatgeria Xarcuteria Blanca se senti benvingut i trobi l’experiència gratificant.

Què estem fent?

Per ajudar-nos a fer del web de Formatgeria Xarcuteria Blanca un lloc positiu per a tothom, hem estat utilitzant les Directrius d’accessibilitat al contingut web (WCAG) 2.1. Aquestes directrius expliquen com fer que el contingut web sigui més accessible per a persones amb discapacitat i fàcil d’utilitzar per a tothom.

Les directrius tenen tres nivells d’accessibilitat (A, AA i AAA). Hem escollit el nivell AA com a objectiu del web de Formatgeria Xarcuteria Blanca.

Com ho fem?

Hem treballat molt al web de Formatgeria Xarcuteria Blanca i creiem que hem assolit el nostre objectiu d’accessibilitat de nivell AA. Supervisem el lloc web periòdicament per mantenir-ho, però si trobeu algun problema, poseu-vos en contacte.

Feu-nos saber què us sembla
Si us ha agradat fer servir la web de Formatgeria Xarcuteria Blanca, o si heu tingut problemes amb alguna part d’ella, poseu-vos en contacte. Ens agradaria rebre notícies vostres de qualsevol de les maneres següents:

envia’ns un correu electrònic a info@formatgeriaxarcuteriablanca.com
truca’ns al 93 790 6287
posa’t en contacte a https://www.formatgeriaxarcuteriablanca.com/contacte